Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Αξίζουν να τα επισκεφθείτε !

Οι παρακάτω σύνδεσμοι δεν είναι συνηθισμένοι. Σας οδηγούν σε μερικούς από τους αμέτρητους ιστότοπους που κρέμονται στον Παγκόσμιο Ιστό και ξεχωρίζουν ! Αρκεί να τους αφιερώσετε λίγη ώρα. Καλή διασκέδαση ...  Και αυτή την ανάρτηση θα την ενημερώνω συχνά όπως και τα Ηλεκτρονικά Περιοδικά γιαυτό να επανέρχεστε συχνά.

Ηλεκτρονικά Περιοδικά

Ένα Ηλεκτρονικό Περιοδικό υπάρχει μόνο στο Internet. Δεν τυπώνεται στο χαρτί. Αμέτρητα ηλεκτρονικά περιοδικά κρέμονται στον Παγκόσμιο Ιστό και περιμένουν αναγνώστες. Δεν είναι όλα αξιόλογα και πολύ λιγότερα είναι κατάλληλα για παιδιά. Παρακάτω θα βρείτε μερικά που επέλεξα. Πατώντας πάνω στο όνομά του θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του. Αυτή την ανάρτηση θα την ενημερώνω συχνά με νέες συνδέσεις.

Τα πάντα για την Ψυχαγωγία από την πύλη του ΟΤΕ

Από αυτή την ανάρτηση ξεκινάμε και τον σχολιασμό. (Πώς θα το κάνετε  δείτε στη σελίδα  Πώς γίνεται?)Μπορείτε να γράψετε ΕΠΩΝΥΜΑ δηλαδή μικρό όνομα και τάξη (π.χ. Γιάννης από Δ1) ποιο σας άρεσε ή δεν σας άρεσε και -το σημαντικότερο- να προτείνετε ηλεκτρονικά περιοδικά τα οποία αφού αξιολογήσω θα τα προσθέσω στη Λίστα.